mixxt

Sign up here for free!

Welcome to mixxt!

Исидора Милошев

Profile

Исидора Милошев
Исидора Милошев

Last wiki activities

Recent blog posts

Profile questions

Волиш ли бурек?

да

Представи се, напиши нешто о себи

Ја сам Исидора Милошев ученица друге године Гимназије "20.октобар" из Бачке Паланке,друштвено-језички смер.Већ други пут учествујем у овом пројекту, али ове године са темом о буреку!

Pinboard

 • 1366835496
  Исидора Милошев
  Исидора Милошев
  on 24/04/2013

  Ја сам у уторак са Миланом ишла да интервјуишем бурек мајстора.Човек нам је баш све лепо рекао и дао нам је доста материјала.Мораћу да нађем неког информатичара да нам мало помогне око обрађивања.Урадила сам и анкету,треба да средим податке које сам добила.Надам се да је то доста за сад.

 • 1366811931
  Биљана Радовић
  Биљана Радовић
  on 24/04/2013

  Isidora, postavila si temu o anketama i upitnicima, ali u mape uma. To ne spada u tu kategoriju. Pogledaj dole, videćeš novi forum vezan za proširivanje knjige. Tu otvori novu temu.

 • 1364255332
  Биљана Радовић
  Биљана Радовић
  on 26/03/2013

  Ниси била на састанку када смо се договориле да радите посебну мапу за свако поглавље. Тако би вам требало бити лакше, јер је тешко угурати целу књигу у једну мапу.

 • 1364254985
  Биљана Радовић
  Биљана Радовић
  on 26/03/2013

  Погледала сам твоје мапе. Допада ми се што си покушала да у једну мапу поставиш главне аспекте: састав, када се користи и сл. Покушај сад да то још мало разрадиш. У већем делу си се фокусирала на бурек као намирницу. Сад додај оне "филозофске" делове. Мало технички дотерај мапу, тако да сви поплети буду видљиви. И још нешто... линкове немој додавати као посебан поплет, него као ресурс на већ постојећи. Нпр. кулинаркин рецепт можеш додати на бурек са сиром. Када кликнемо на њега, моћи ћемо отворити и кулинаркин рецепт.

Бурек здрав!Или ипак не??!!

Бурек здрав, бурече здраво!

У последњих неколико година модерно је бити мршав. Шта више,то је и императив данашњег тренутка. Младе девојке са малих екрана су марионете у рукама моћника модне индустрије који са телевизије и модних часописа шаљу поруку да онај ко није мршав не може бити успешан и леп. Свако ко није у шаблону ... [more]

Sign in here

Not a member of this network?

Alternative logins

You can use an account of a third party.

Network details

 • Search for:

 • Network name

  БуреKџиница
  процеси и продукти

 • Your host is

  Бурек џин

 • Created on

  22/02/2013

 • Members

  13

 • Language

  English